Nové posily našeho týmu

10.03.2015 23:01

Dobrý večer, rády bychom vám postupně představily nové posily našeho týmu.
S radostí jsme do naší do nedávna čistě žensky zastoupené poradny přivítaly nového kolegu - Mgr. Michala Knihu. Michal vystudoval na Univerzitě Karlově obor speciální pedagogika a prošel za svůj život mnoha praxemi. Jeho srdcovou záležitostí je několik posledních let dětská linka důvěry. Vyzkoušel si zde již několik pozic, z řadového konzultanta, přes zácvik a náslechy nováčků, později zakotvil jako vedoucí směny. Zde poskytuje svým kolegům cennou podporu a zpětnou vazbu na jejich hovory s dětskými klienty. V chráněném bydlení pracoval Michal s lidmi s duševním onemocněním. Věnuje se tématice mentálně a tělesně postižených, kterým též poskytuje poradenské konzultace. Vidíte sami, že Michalův záběr je opravdu široký. Pro úplnost musím připomenout Michalovu lektorskou činnost na nejrůznějších workshopech a kurzech. Vy se s ním můžete setkat na individuálních konzultacích, poslat mu dotaz do naši online poradny nebo se přihlásit na některý z jeho nových workshopů, které právě chystá, a které se brzy objeví. Sledujte náš web.
A co považuje Michal Kniha ve své práci za nejpodstatnější?: "Za nejdůležitější ve své práci považuji vytvářet vztahy postavené na vzájemné důvěře, úctě a respektu. Nabízím a zaručuji bezpečný prostor pro vaše vyjádření a diskrétnost."
Více se o našem novém kolegovi můžete dozvědět na našich webových stránkách: https://www.seberozvijeni.cz/o-nas/. Pokud byste se Michala rádi na něco zeptali, napište nám na poradnasantea@seznam.cz.