Nová posila našeho týmu

14.04.2015 21:57

Dobrý večer, chtěli bychom Vám představit další posilu našeho týmu - Mgr. Terezu Špinarovou.

Naše nová kolegyně  se věnuje práci s jednotlivci, páry , skupinami  i pracovními  týmy již řadu let. Její oblíbené motto je: „Dokážu cokoliv, pokud se nerozhodnu jinak!“. Studovala  psychologii na FF UK a sociální pedagogiku na VOŠ. Má za sebou celou řadu specializačních výcviků a tréninků, její práci výrazně ovlivnily ty zaměřením na  Systemickou terapii a koučování  a  Life- koučink se zaměřením na práci s životní filosofií člověka. Srdeční záležitostí se pro ni stala moderní česká terapeutická metoda RUŠ, na kterou se soustředí i ve své rigorózní práci. Vášeň pro výtvarné tvoření se propojila se zájmem o skrytá tajemství lidské duše při studiu  Arteterapie a Artefiletiky.  

Tereza má zkušenosti z práce s dětmi i dospělými v náročných životních situací, věnovala se kariernímu poradenství a externímu personálnímu poradenství pro firmy, vedla programy podporující rozvoj pevného a kvalitního vztahu rodič- dítě od raného věku po dospívání. Řadu let pracuje s dospívajícími, jejich rodiči a učiteli  coby školní psycholožka  střední školy s několika studijními obory. Podílí se také na dalším vzdělávání pedagogů. Při rozvoji jednotlivců i týmů Tereza  ráda využívá prostředky zážitkové pedagogiky a zkušenostního učení. Je  zkušenou instruktorkou a lektorkou Outward Bound ČR - Prázdninové školy Lipnice, kde se v rámci dobrovolnické činnosti specializuje především na projekty určené dětem a jejich rodičům,  i  České  cesty, kde se v oblasti vzdělávání ve firmách zaměřila především na rozvoj týmů.

Tereza miluje příběhy s dobrým koncem, při práci s klienty se proto soustředí především na zvyšování spokojenosti, ve všech oblastech života,  vnímání životního příběhu,  práci s emocemi,  rozvoj dovedností a znalostí potřebných pro realizaci snů a naplňování vizí, zvládání náročných životních situací a  budování  a rozvíjení dobrých  vztahů.

 

Za nejdůležitější pro společnou práci Tereza  považuje rozhodnutí a záměr s kterým  klienti přicházejí. Jak napsal její oblíbený autor  Paolo Coelho ve své knize Alchymista: „Když něco chceš, celý Vesmír se spojí, abys toho dosáhl. „

S Terezou se můžete brzy setkat nejen při individuální práci, ale i na seminářích, které v tuto chvíli připravuje.  Již teď se můžete těšit na její Tvořivá setkání s Arteterapií.  Tereza samozřejmě také odpovídá na Vaše online dotazy.

 

Více se o naší nové kolegyni můžete dozvědět na našich webových stránkách: https://www.seberozvijeni.cz/o-nas/. Pokud byste se Terezy rádi na něco zeptali, napište nám na poradnasantea@seznam.cz  nebo přímo zde na FB  do zprávy.